Dacă dorești să achiziționezi o pereche de ochelari de vedere și dorești și un consult de optometrie în Roman, te așteptăm în magazinul nostru în care găsești cu sute de modele de ochelari de vedere, și posibilitatea de a face un consult optometric sau în care iți poți repara ochelarii. Ne găsești la numărul de telefon 0741 616 207 sau poți face o programare online.

Adresa B-dul Roman Mușat nr. 21
Telefon 0741 616 207
Program L-V 09:00 – 18:00
Programează o consultație →

Colaborând cu producători de top, oferim cu succes clienților servicii și produse care îndeplinesc standardele internaționale. În oricare dintre punctele noastre de lucru, veți beneficia de atenția și profesionalismul colegilor noștrii.

Serviciile pe care noi le oferim sunt:

Determinarea dioptriilor

Măsurarea dioptriilor se face cu ajutorul autorefractometrului și pe baza rezultatului se stabileşte corecţia optică prin proba cu lentile.

Test Schirmer – Sindrom de uchi uscat

Examen destinat măsurării cantităţii de lacrimi secretate de glandele lacrimale. Testul lui Schirmer este practicat pentru diagnosticarea unui sindrom uscat (Gougerot-Sjogren) sau, la persoanele care doresc să poarte lentile de contact, pentru a evalua secreţia lacrimală. Testul lui Schirmer constă în plasarea, în apropiere de unghiul extern al ochiului, a unei benzi de hârtie milimetrică. După 3 minute se măsoară numărul de gradaţii ale hârtiei care au fost umezite de secreţia lacrimală.

Cromatoscopie

Cromoscopia reprezintă determinarea capacității de percepere a culorilor.

Măsurarea tensiunii intraoculare

Tonometria este recomandată pentru a depista o eventuală creștere a presiunii intraoculare, care predispune la apariția glaucomului, afecțiune care se manifestă prin alterarea nervului optic, ceea ce duce la pierderea treptată a vederii. De asemenea, cu ajutorul tonometriei este monitorizată și evoluția unui pacient ce suferă de glaucom, astfel încât medicul poate vedea dacă răspunde sau nu la tratament.

Examen Fund de ochi

Examenul fundului de ochi permite vizualizarea papilei optice, a retinei si a vaselor sale. Este indicat pentru a stabili diagnosticul afectiunilor retinei si pe cele ale coroidei (membrana lipita de retina). El da posibilitatea, de asemenea, sa se observe vascularizatia retiniana, care poate fi modificata de numeroase boli.

Biomicroscopie oculară

Biomicroscopia este o investigație ce ne permite examinarea microscopică a polului anterior, a vitrosului și a polului posterior. Cu ajutorul biomicroscopiei se pot depista leziuni la nivelul pleoapelor,conjunctivei, sclerei, corneei, irisului și cristalinului(cataracta). Ne permite observarea grosimii și a profunzimii țesuturilor care alcătuiesc ochiul.


Valorile Prisma Optic Medical

Loialitate – Avem clienți care sunt alături de noi de la început. Am colaborat cu mărci de top încă de la deschiderea locațiilor noastre.

Recunoștință – Fără clienții noștri mulțumiți, nu am exista. Mulțumim clienților de ieri, de azi și de mâine pentru că au răspândit și mai mult povestea opticii noastre.

Grijă – Din 2013, Prisma Optic Medical este atentă la sănătatea ochilor clienților săi.

Încredere – Deoarece avem încredere în propriile noastre forțe, putem să transmitem această încredere și clientilor noștri cu ajutorul unei perechi de ochelari corespunzătoare.

Integritate – Produsele și serviciile noastre sunt furnizate întotdeauna la un nivel corespunzător, fără a compromite calitatea.