Descoperă
claritatea ofertelor
noastre

Vezi acum →
banner-mobil
banner-oferte

Descoperă
claritatea ofertelor
noastre

Vezi acum →

Ochelari de vedere

Vezi acum →
ochelari-vedere

Cei mai vânduți ochelari

O nouă imagine

O pereche de ochelari este mai mult decât un dispozitiv pentru corectarea vederii. Astăzi, ochelarii potriviți vor oferi o imagine „în trend” persoanei purtătoare. Se poate spune că fiecare pereche de ochelari spune o poveste diferită, astfel încât fiecare pereche nouă de ochelari este o schimbare de imagine binemeritată, care va aduce încredere, siguranță și libertate purtătorului.

La Prisma Optic Medical, puteți fi siguri de calitatea actului medical și profesionalismul personalului. Experiența, atenția și îngrijirea clienților, împreună cu cea mai recentă tehnologie, ne permit să înțelegem cu adevărat nevoile fiecărui client, astfel încât să putem adapta cea mai bună soluție pentru fiecare client care ne pășește pragul. Specialiștii noștri sunt atenți la detalii și vă înțeleg nevoile, fiind pregătiți pentru orice situație.
Prisma Optic Medical investește continuu în formarea consultanților/specialiștilor săi pentru a oferi fiecărui client o experiență unică și personalizată.

Ochelari de soare

Ochelari de vedere

Locațiile noastre

Roman

B-dul Roman Mușat
nr. 21

google-maps-roman
telefon-locatie-roman
facebook-locatie-roman

Bacău

Calea Mărășești
nr. 4

google-maps-bacau
telefon-locatie-bacau
facebook-locatie-bacau

Piatra Neamț

Blv. Decebal
nr. 55

google-maps-piatra
telefon-locatie-piatra
facebook-locatie-piatra-neamt

Adjud

Str. Gării
nr. 112

google-maps-adjud
telefon-locatie-adjud
facebook-locatie-adjud

Focșani

B-dul Unirii
nr. 53

google-maps-focsani
telefon-locatie-focsani
facebook-locatie-focsani

Buhuși

Str. Nicolae Balcescu
nr. 6

google-maps-buhusi
telefon-locatie-buhusi
facebook-locatie-buhusi
Vezi mai mult →

Serviciile noastre

Determinarea dioptriilor

Măsurarea dioptriilor se face cu ajutorul autorefractometrului și pe baza rezultatului se stabileşte corecţia optică prin proba cu lentile.

Test Schirmer – Sindrom de uchi uscat

Examen destinat măsurării cantităţii de lacrimi secretate de glandele lacrimale. Testul lui Schirmer este practicat pentru diagnosticarea unui sindrom uscat (Gougerot-Sjogren) sau, la persoanele care doresc să poarte lentile de contact, pentru a evalua secreţia lacrimală. Testul lui Schirmer constă în plasarea, în apropiere de unghiul extern al ochiului, a unei benzi de hârtie milimetrică. După 3 minute se măsoară numărul de gradaţii ale hârtiei care au fost umezite de secreţia lacrimală.

Cromatoscopie

Cromoscopia reprezintă determinarea capacității de percepere a culorilor.

Măsurarea tensiunii intraoculare

Tonometria este recomandată pentru a depista o eventuală creștere a presiunii intraoculare, care predispune la apariția glaucomului, afecțiune care se manifestă prin alterarea nervului optic, ceea ce duce la pierderea treptată a vederii. De asemenea, cu ajutorul tonometriei este monitorizată și evoluția unui pacient ce suferă de glaucom, astfel încât medicul poate vedea dacă răspunde sau nu la tratament.

Examen Fund de ochi

Examenul fundului de ochi permite vizualizarea papilei optice, a retinei si a vaselor sale. Este indicat pentru a stabili diagnosticul afectiunilor retinei si pe cele ale coroidei (membrana lipita de retina). El da posibilitatea, de asemenea, sa se observe vascularizatia retiniana, care poate fi modificata de numeroase boli.

Biomicroscopie oculară

Biomicroscopia este o investigație ce ne permite examinarea microscopică a polului anterior, a vitrosului și a polului posterior. Cu ajutorul biomicroscopiei se pot depista leziuni la nivelul pleoapelor,conjunctivei, sclerei, corneei, irisului și cristalinului(cataracta). Ne permite observarea grosimii și a profunzimii țesuturilor care alcătuiesc ochiul.

Colaborăm cu firme de top